Mobil: +90.532 411 71 63   E-posta: info@gezginilaclama.com.tr
pire ilaçlama

Kahverengi yassı yapıları sayesinde hayvanların tüyleri arasında kolayca hareket ederler. Evlerimizde rastlanan pireler en çok kedi ve köpeklerle taşınanlardır.
Bir kez iç alana girdiklerinde hızla çoğalırlar. Dişi pire günde 18 yumurta bırakabilir. Bir köpek üzerindeki 20 pire, günde 360 yani haftada 2000 yumurta bırakabilir.

Pireler hayvanların üzerinde yaşayan parazitlerdir. Yumurta üretebilmek için de bu hayvanların kanlarını emmeleri gerekmektedir. Yumurtlama ve kan emme eylemlerini genelde hayvan uyurken gerçekleştirirler. Pirelerin evcil hayvanlara bulaşması bunların dış alanda bulunmalarıyla olabilmektedir.

İlaçlama uygulaması yapıldıktan sonra hiç görülmemeleri iki hafta alır. Bunu nedeni, pupa pirelerin kimyasallardan etkilenmemeleri ve ancak kozalarından çıktıktan sonra ölmeleridir.
Pire ısırıkları insanlarda da kaşıntı ve alerjiye sebep olmaktadır. Gezgin Çevre Sağlığı gibi profesyonel bir firma tarafından hizmet alınması Doğru uygulama yöntemi ile mücadele edilmesiyle  kontrol altına alınması mümkün olacaktır.

Pirelerle mücadele, diğer haşerelerle yapılan mücadeleden farklıdır. Bu nedenle pireler ile mücadeleninve pire ilaçlamasının  kesinlikle uzman bir ilaçlama firması tarafından yapılmalıdır.
Kullanılan ilaçların Dünya Sağlık Örgütü onaylı, T.C. Sağlık Bakanlığı ruhsatlı ilaçlardan 2.ve 3. Generasyon Antikogülant Rodentisitler olması gereklidir.

Gezgin İlaçlama, uzman ve deneyimli ekibiyle, doğru ilaçlama yöntemleri ve doğru ilaçları kullanarak pire ilaçlaması konusunda etkin mücadele vermektedir. Günün her saatinde kaliteli hizmet alabilmek için arayınız.

Gezgin İlaçlama - Telefon: (312) 397 80 60 - Mobil: 0532 411 71 63